Våre entreprenørtjenester

Din lokale maskinentreprenør i Ålesund og omegn

Bred og allsidig kompetanse

Reidar Stokke AS er en familiebedrift med bred kompetanse. Vi kan bistå deg med det aller meste innen entreprenørfaget, med fokus på kvalitet, profesjonalitet og kundetilfredshet. Her kan du lese mer om noen av våre viktigste oppgaver. 

Graving

Vi tar på oss alle typer grunnarbeid. Fra opparbeiding av hus- og garasjetomter, til drenering av grunn,  VA-anlegg, kabelgrøfter eller klargjøring for asfaltering. Våre maskinførere har lang erfaring bak spakene og får jobben gjort grundig og effektivt.

Muring

Muring er et bredt begrep og benyttes til en rekke ulike formål. Her er det mange muligheter og fiffige løsninger som setter både kreativitet og ferdigheter på prøve. Vi setter opp forskjellige typer murer, avhengig av dine ønsker. Vi har ulike løsninger og materialer å velge fra. Ta kontakt for å se hva vi kan tilby deg.

Massetransport

Reidar Stokke AS leverer og transporterer forskjellige typer masser, som singel, pukk, grus og jord. Oppdragene utføres hurtig og nøyaktig, til og fra ønsket sted til konkurransedyktige priser. Vi har tilgang på mange typer fyllmasser, noe som skal dekke de aller fleste behov og prosjekter.

Snøbrøyting

Vedlikehold av snø er en viktig del av vårt tjenestespekter i vinterhalvåret. Vi tar på oss brøyting av snø for både private og næringsdrivende. Dette kan være fjerning av snø og strøing på veistrekninger, parkeringsplasser eller rundt borettslag. 

Vi kan også hjelpe deg med blant annet:

Vår maskinpark og erfaring strekker seg over mange fagområder. Det betyr at vi kan levere et meget bredt spekter av ulike arbeidsoppgaver. 

Er du usikker på om vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt? Da setter vi pris på om du kontakter oss for en hyggelig prat!

  • Rørleggerarbeid

  • Vann- og avløp

  • Sprenging

  • Trefelling

Send oss gjerne en henvendelse

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan løse ditt prosjekt? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat. Vi sender deg gjerne et godt pristilbud på jobben du ønsker utført.

Kontakt oss